Hotel Venedig San Marco | Hotel i nærheden af San Marco i Venedig, belejligt for Piazza San Marco og Palazzo Ducale i Venedig

Venice hotels

Hotel i Venedig i nærheden af Piazza San Marco

Hotel Al Vagon, økonomisk 1-stjernet hotel i Venedigs centrum, tilbyder en ekstraordinær mulighed for et ophold i nærheden af Piazza San Marco, Palazzo Ducale, Basilica di San Marco og Torre dell’Orologio (Skt. Markus-klokketårnet), de storslåede symbolske steder i Venedig. Det tager kun 10 minutter til fods, gennem charmerende smalle gader og venetianske pladser, at nå frem til disse umådeligt charmerende steder omkring Piazza San Marco.

1-stjernet hotel, belejligt for San Marco

Piazza San Marco, basilikaen og Palazzo Ducale er også nemme at komme hen til fra Hotel Al Vagon med kanalbåden, hvis du vil nyde Canal Grande og de smukke venetianske paladser fra den berømte vandvej. Den fantastiske rejse, som fra Hotel Al Vagon fører til den nærliggende bydel San Marco, hvor det storslåede Palazzo Ducale, Basilica di San Marco og Piazza San Marco ligger, er fuld af den magiske charme ved Venedigs historiske centrum, så meget, at selv om det ikke var så belejligt at komme derhen fra 1-stjernet hotel Al Vagon, må du tage turen gennem gaderne igen på alle tidspunkter af dagen for at forstå dets uendelige og evigt skiftende facetter.

Fra Hotel Al Vagon, en ideel rute til San Marco

Hotel Venedig San Marco
{frase2}