Hotel Venecija San Marco | Hotel blizu San Marca u Veneciji na pogodnom položaju za Trg svetog Marka i Duždevu palaču u Veneciji

Venice hotels

Hotel u Veneciji blizu Trga svetog Marka

Hotel Al Vagon, ekonomičan hotel s 1 zvjezdicom u središtu Venecije, nudi iznimnu priliku boravka blizu Trga svetog Marka, Duždeve palače, bazilike svetog Marka i tornja Torre dell’Orologio, čudesnih mjesta i venecijanskih simbola. Bit će dovoljno 10 minuta hoda da bi se do njega stiglo, kroz fascinantne venecijanske uličice i trgove, te mete neizmjerne privlačnosti oko Trga svetog Marka.

Hotel s 1 zvjezdicom na pogodnom položaju za San Marco

Trg svetog Marka, bazilika i Duždeva palača su na vrlo pogodnom položaju da se do njih stigne iz hotela Al Vagon čak i vaporettom, ako želite uživati u Canalu Grande i blistavim venecijanskim palačama na čuvenom vodenom putu. Fantastičan put koji vas od hotela Al Vagon vodi u obližnju četvrt San Marco, gdje se nalaze veličanstvena Duždeva palača, Bazilika svetog Marka i Trg svetog Marka, pun je čarobne sugestivnosti povijesnog središta Venecije, do te mjere da bi, čak i kad ne bi bili na pogodnom položaju da se do njih stigne iz hotela al Vagon s 1 zvjezdicom, prošli njegovim ulicama u bilo koje doba dana, da bi uhvatili njihove beskrajne i stalno promjenjive nijanse.

Od hotela Al Vagon, idealna ruta za San Marco

Hotel Venecija San Marco
{frase2}