Szálloda Velence Szent Márk negyed | Hotel Velence Szent Márk negyed közelében Hotel Velencében a Szent Márk tér és a Doge-palota környékén

Venice hotels

Hotel Velencében a Szent Márk tér közelében

A Hotel Al Vagon 1 csillagos olcsó szálloda nagyszerű szálláslehetőséget kínál Velence belvárosában, annak jelképévé vált lenyűgöző nevezetességeinek közelében, a Szent Márk tér, a Doge-palota, a Szent Márk-Bazilika és az Óratorony szomszédságában. Csodálatos sikátorok és velencei terek között sétálva mindössze 10 perc alatt eljuthat a Szent Márk tér körüli páratlan szépségű látnivalókhoz.

1 csillagos Hotel a Szent Márk tér közelében

A Szent Márk tér, a Bazilika és a Doge-palota vaporettóval is könnyen megközelíthetők a Hotel Al Vagontól. Útközben pedig a híres Canal Grande mentén sorakozó velencei paloták látványában gyönyörködhet. A Hotel Al Vagontól a Szent Márk negyedig vezető út minden lépését Velence történelmi belvárosának mesés hangulata hatja át, amelynek végén ott várja a pompázatos Doge-palota, a Szent Márk-bazilika és a Szent Márk tér. Az embernek elkerülhetetlenül kedve támad napjában többször is végigjárni ezeket az ezerarcú utcákat, főként, ha szállása olyan kedvező helyen van, mint az 1 csillagos al Vagon.

A Hotel Al Vagontól induló ideális útvonal a Szent Márk negyedbe

Szálloda Velence Szent Márk negyed
{frase2}