Hotel Benetke Sveti Marko | hotel v bližini Svetega Marka v Benetkah, udoben za Trg svetega Marka in Doževo palačo v Benetkah

Venice hotels

Hotel v Benetkah blizu Trga svetega Marka

Hotel Al Vagon, poceni hotel z 1 zvezdico v središču Benetk, nudi izjemno priložnost bivanja v bližini Trga svetega Marka, Doževe palače, bazilike svetega Marka in stolpa z uro, čudovita mesta, simboli Benetk. Dovolj je približno 10 minut hoje, da po očarljivih beneških uličicah in trgih prispete do teh ciljev neprimerljive očarljivosti okrog Trga svetega Marka.

Hotel z 1 zvezdico, udoben za Sveti Marko

Trg svetega Marka, bazilika in Doževa palača so z lahkoto dosegljivi iz Hotela Al Vagon tudi z "vaporettom", če želite uživati Canal Grande in čudovite beneške palače ob sloviti vodni poti. Fantastična vožnja, ki od Hotela Al Vagon vodi do bližnjega mestnega predela San Marco, kjer se nahaja čudovita Doževa palača, Bazilika svetega Marka in Trg svetega Marka, je tako prežeta s čudovito mikavnostjo zgodovinskega središča Benetk, da tudi v primeru, ko iz hotela al Vagon z 1 zvezdico ne bi bilo s tako lahkoto dosegljivo, bi te poti prehodili ob vseh urah dneva in opazovali njene številne in spreminjajoče se odtenke.

Iz Hotela Al Vagon, idealen itinerarij za Sveti Marko

Hotel Benetke Sveti Marko
{frase2}